Csapatépítés másképp – Rólunk

Crazy Team Building - Csapatépítés másképp

Céges csapatépítés, csapatépítő játékok

CRAZY TEAM BUILDING Csapatépítés másképp

Cégünk 2012-ben indult útjára a CRAZY GARAGE Élő Logikai Kalandjátékkal. Ebben a játékban a klasszikus szabadulós játékokon felül biztosítottunk egyedi élményt a játék szerelmeseinek. Több, mint 1000 csapat járt nálunk, így nagy tapasztalatra tettünk szert a csapatépítő játékok és a csapatépítés kapcsán. Rengeteg információt gyűjtöttünk össze arról, hogy a csapatoknak mire van igénye, hogyan képesek játszani, milyen élményt biztosít a játék számukra. Ezen tapasztalatok alapján 2013 januárjában elkezdtük megalkotni a csapatépítő játékok azon változatát. Ezek már képesek a céges csapatépítés egy új szintjét megvalósítani. Több, mint fél év ötletelés és kemény munka révén elkészült a játékunk 5 különböző témájú szobával. 2013 nyarán fogadhattuk el az első, nagy létszámú céges csapatépítésre irányuló megrendelést. Azóta nagy számú vállalattal és rendezvényszervező céggel működtünk és működünk együtt. Ezen vállalatok és cégek száma folyamatosan nőni fog, mivel egy új színfoltot viszünk a csapatépítő játékok közé, megfelelő színvonalú szolgáltatással és felkészüléssel.

Azon dolgozunk, hogy folyamatos fejlesztések révén újabbnál újabb élményeket adhassunk ügyfeleinknek. Ennek eredménye, hogy maximális elégedettséggel veszik igénybe szolgáltatásainkat, így  a céges csapatépítések meghatározó szereplőjévé válunk.

Célul tűztük ki magunk elé, hogy a céges csapatépítések terén nem csak arra törekszünk, hogy szórakoztassunk, hanem értéket teremtsünk. Ezt azáltal tudjuk megvalósítani, hogy a játékaink olyan készségeket fejlesztenek, amelyek a mindennapi élet során hasznosíthatóak. Szakmai ajánlatunkban részletes információt találhat ezzel kapcsolatban is. A játékok tervezése során a készségfejlesztő tényezőket minden esetben figyelembe vesszük. Így tudunk olyan csapatépítő játékokat létrehozni, mely a céges csapatépítés új színfoltjai lehetnek. Bízunk abban, hogy legalább annyira elnyeri a tetszését a ajánlatunk, hogy kéri szakmai programleírásunkat vagy árajánlatunkat. Nem csak arra törekszünk, hogy a játékaink maximális elégedettséget adjanak a csapatoknak, hanem aktívan részt veszünk a rendezvény egyéb programjaival való összehangolásában. Az első kapcsolatfelvételtől a záró momentumig folyamatosan kommunikáció jellemzi az együttműködésünket.

Legyen Ön is partnerünk és ismerje meg a csapatépítő játékok új generációját!

Button

 

KÉRJE SZAKMAI AJÁNLATUNKAT!
Adjon egy esélyt a csapatának, hogy új élményekkel gazdagodjanak.
Adatai bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.
MOST 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!