A csapatépítő játékok

Szabaduló szobák

Leírás

Az élő logikai kalandjátékok és a szabaduló-szobás játékok ötvözetéből álló játékrészben, 5 különböző témájú szobában játszhatnak a csapatok. Egy-egy szobában maximum 10 fő játszhat, azaz 50 fő egyszerre. Ez a játék arról szól, hogy bekerülnek egy játéktérbe, ahol különböző tárgyakkal, szerkezetekkel, szituációkkal és problémákkal találkoznak. A játékosoknak csapatként együttműködve kell arra rájönniük, hogy az adott tárgyakat, eszközöket, szerkezeteket mire, és hogyan lehet felhasználni, hogyan lehet működésre bírni, illetve az egyes problémákat hogyan lehet megoldani. A fő hangsúly a kreatív problémamegoldáson van: a játék segíti a kreatív problémamegoldó készséget azáltal, hogy olyan szituációkba kerülnek a csapatok, ahol első körben fel kell deríteni a terepet. Aztán jöhet a kihívások megfogalmazása, azaz meg kell vizsgálni, hogy milyen problémákkal szembesülnek első körben. Ha ezzel megvannak a játékosok, akkor fel kell tárniuk az ötleteiket, természetesen a csapattagokkal közösen, ezt követően meg kell fogalmazni a lehetséges megoldásokat, majd ezt követheti a végrehajtás, ha szükséges akkor terv készítése. A játék elemei úgy lettek összerakva, hogy mindezekre nagyon kevés idő jusson, így a legtöbb esetben ösztönösen kell cselekedni, ami tovább fejleszti a problémamegoldó készséget és a csapatmunkát.

Nehézségi szintek

IQ
CSAJOS
RETRO
PUB
SPORTOS

Kiknek ajánljuk

Kortól és nemtől függetlenül mindenki számára élvezetes csapatépítő játék.

 

 

Szórakoztató, ügyességi játékok

Leírás

Saját fejlesztésű csapatépítő játékainkban a legfőbb hangsúly a közös szórakozáson, egymás buzdításán és a csapat együttműködésén van. Itt is maximum 5 csapat játszhat egyszerre, csapatonként maximum 10 személy. 5 feladatot kell végrehajtaniuk a csapatoknak 60 perc alatt. A csapatok 12 percenként váltanak játékállomásokat. Igény esetén rangsort is fel tudunk állítani az egyes csapatok közt, pontozási rendszerünk segítségével.

Ezen csapatépítő játékok a következő eredményeket okozzák:

  • Egymásra utaltság erősítése, azaz egymás segítségével könnyebb megoldani az adott problémát, mint egyedül.
  • Hatékony munkavégzés erősítése, mivel a feladatokat időre kell elvégezni minél hatékonyabban.
  • Rengeteg nevetés, ami a közös élményekkel együtt egy pozitívabb légkört eredményez, ami a hétköznapokba is átkerül.

Játékok

Aknamező
Hordágy készítése
Oszlopépítés
Helycserés támadás
Madzag-sínes

Kiknek ajánljuk

Kortól és nemtől függetlenül mindenki számára élvezetes csapatépítő játék.

 

 

Extreme sportos játékok

Leírás

Ezekben a csapatépítő játékokban az extreme sportokból és egyéb sportokból emeltünk ki olyan elemeket, amelyek bárki által elvégezhető feladatok, hiszen a csapatépítő játékainkban a legfőbb hangsúly a közös szórakozáson, egymás buzdításán és a csapat együttműködésén van. Ezekben a játékokban is maximum 5 csapat játszhat egyszerre, csapatonként maximum 10 személy játszhat. 5 feladatot kell végrehajtaniuk a csapatoknak 60 perc alatt. Ezek a játékok inkább sorverseny jellegűek. A csapatok 12 percenként váltanak játékállomásokat. Igény esetén rangsort is fel tudunk állítani az egyes csapatok közt, pontozási rendszerünk segítségével.

Ezen csapatépítő játékok a következő eredményeket okozzák:

  • Egymásra utaltság erősítése, azaz egymás segítségével könnyebb megoldani az adott problémát, mint egyedül.
  • Hatékony munkavégzés erősítése, mivel a feladatokat időre kell elvégezni minél hatékonyabban.
  • Rengeteg nevetés, ami a közös élményekkel együtt egy pozitívabb légkört eredményez, ami a hétköznapokba is átkerül.

Játékok

Élő Bowling
Longboard-os csapatáthelyezés
Golfos egyensúlyos
Minibiciklizés szlalompályán
Vízáthordós játék

Kiknek ajánljuk

Kortól és nemtől függetlenül mindenki számára élvezetes csapatépítő játék.

 

A játék menete

Szerződéskötés

Minden partnerünkkel szerződést kötünk a rendezvény tökéletes lebonyolítása érdekében. Ennek részleteit, emailben, telefonon vagy személyesen egyeztetjük. Szerződéskötéseknél igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, mivel tudjuk, hogy egy-egy cég életében néha bonyolult tud lenni egy-egy külső szerződés keresztülvitele. Emiatt nem kell aggódnia, nálunk nem lesz ezzel probléma.

Megérkezünk a helyszínre

1-2 órával a játékok kezdete előtt megérkezünk a rendezvény helyszínére, ahol már az előre megbeszélt feltételek mellett felállítjuk a játékokat, berendezzük a helyszíneket. Önöknek nem kell foglalkozni a helyszín biztosításával. Ezt mi minden esetben pontosítjuk a szállodákkal vagy a rendezvényhelyszínekkel, hogy minden a megfelelő helyen és időben legyen.

Játékok és játékszabályok ismertetése

A csapatépítő játékok kezdete előtt 10-15 perccel egy közös helyiségben megtörténik a játékok és játékszabályok ismertetése. Felosztjuk a teljes csapatot a megfelelő létszámú, kisebb csapatokra, akiket a játékmesterek a megfelelő játékállomásokra kísérnek.

Játék

A csapatok a megfelelő játékállomásokon teljesítik a feladatokat, melyre 60 perc áll rendelkezésre. Ebben is rugalmasak vagyunk, ami azt jelenti, hogy igény esetén lehet hosszabb vagy akár rövidebb is a játékidő. Miután minden csapat teljesítette a feladatokat, lesz egy közös feladat is, amit az egyes játékokban megszerzett tárgyak felhasználásával tudnak teljesíteni a csapatok. Így csakis közös erővel tudják megoldani a végső feladatot.

Zárás

A játékok végén a közös feladat teljesítése eredménye egy különleges ajándék a részünkről. Ezt követően kb fél órán belül összepakolunk és a játékok helyszíneit további programokra lehet használni. A játékok közben fotókat készítünk, melyeket a rendezvényt követő néhány napon belül elküldünk a megrendelőnek.
KÉRJE SZAKMAI AJÁNLATUNKAT!
Adjon egy esélyt a csapatának, hogy új élményekkel gazdagodjanak.
Adatai bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.
MOST 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!