GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen szobák lesznek, részletesebben?

A következő témájú szobák közül lehet válogatni: KOCSMA, CSAJOS, IQ, RETRO, SPORTOS.

Ez azt jelenti, hogy a szobákat ezen témáknak megfelelően rendezzük be, különféle szerkezetekkel, tárgyakkal és kiegészítőkkel. Itt a játékosoknak csapatként együttműködve kell arra rájönniük, hogy hogyan tudnak egy-egy szerkezetet működésre bírni, egy-egy dobozt kinyitni vagy egy-egy feladatot, problémát megoldani. Így tudnak a játékban lépésről lépésre előre haladni a végső cél elérése érdekében. Amint az összes csapat megoldotta a saját szobájának feladatait, az ott szerzett tárgyakkal a teljes csapatnak együttműködve kell kinyitni egy végső szerkezetet, ami a végső küldetést jelenti a játékban. Így valósul meg a totális csapatépítés, ugyanis kisebb csapatszinten és nagyobb csapatszinten egyaránt együtt kell működniük, mivel nem elég csak a saját küldetésüket teljesíteni, hanem össze kell dolgozni a végén mindenkivel.

Hol tudják berendezni a szobákat? Bárhol?

Bárhol be tudjuk rendezni, ahol a szobáknak kb. 20-40m2-es helyiségeket tudnak biztosítani. A játékot profi szerkezetek, megoldások és feladatok jellemzik. Mindössze a szobák számának megfelelő üres helyiségekre van szükségünk, amelyekben néhány üres asztal és szék van. Mi minden mást biztosítunk. A játékok akár berendezhetőek egy légtérben is, ha pl. csak egy minimum 100-150m2-es konferenciaterem áll rendelkezésre.

Mennyi időt vesznek igénybe a játékok?

A szabadulós szobákra 60 percük van a csapatoknak, valamint utána még kb. 5-10 perc, amíg megoldják a közös feladatot. A szórakoztató ügyességi csapatépítő játékok is kb. 60 percet vesznek igénybe, egy-egy feladatra 8-10 perce jut egy csapatnak. Nekünk 10-15 percre van szükségünk a helyszín visszarendezésére, amennyiben újra szeretnék játszani a játékokat vagy cserélni szeretne a szabadulós és a sportos feladatokat végző csapat.

Hol tudják lebonyolítani a sportos játékrészt?

Bárhol, ahol sík terep található. A legoptimálisabb, ha minél simább a felület (beton, aszfalt, parketta stb.) a fűvel borított terület csak 2-3 játék számára alkalmas, a többihez mindenképp egyenletes sík felület szükséges. Kültéren és beltéren egyaránt megoldható.

Biztonságosak ezek a feladatok?

Természetesen minden feladatot úgy oldottunk meg, hogy maximális biztonság mellett elvégezhetőek legyenek, így csak a feladat elvégzésére kell koncentrálniuk a játékosoknak.

A játékokat lehet többször, vagy a több csapatépítő játékot kombinálva is játszani?

Természetesen lehetőség van bármelyik csapatépítő játékot megrendelni. A szobáknál arra is lehetőség van, hogy egymás után többször is lejátsszák a csapatok, nyilván más-más szobát kipróbálva. A szobák és a sportos játékok akár egyidejűleg is tudnak működni, így akár 100 fő egyszerre is tud játszani a végén pedig a két csapat játékot is cserélhet. Rugalmasak vagyunk mindenben, a további részletek egyedi megbeszélés tárgyát képezik.

KÉRJE SZAKMAI AJÁNLATUNKAT!
Adjon egy esélyt a csapatának, hogy új élményekkel gazdagodjanak.
Adatai bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.
MOST 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!